Herkullisen värinen ja lumoavan lämmin MOHAIRHUOPA

Ihastuttava, muhkea, lämmin ja herkullisen värinen mohairhuopa sopii jokaiseen sisustukseen. Kaikki uniikit Mohaircollectionin tuotteet ovat Suomessa taidokkaasti valmistettuja ja viimeisteltyjä @ design Karin Lilja. Pitkäikäinen tuote on ehdottomasti myös luontoystävällinen valinta. Huopia on saatavilla upea ja laaja värivalikoima, tilauksesta huopia tehdään myös nelivärisiä.

Mohairvilla ei kutita vaan tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä. Pitkän kuidun ansiosta se ei nyppäänny samalla tavalla kuin lyhytkuituiset villat. Mohair kestää kulutusta, oikenee helposti rypyistä ja taitteista ja eristää loistavasti lämpöä. Se ei myöskään vanu herkästi eikä sähköisty. Mohairvillan ohuet kuidut ja tiheät kiharakaaret luovat kudokseen runsaasti mikroskooppisia ilmataskuja. Huovat alla tunnet miten lämpö muodostuu juuri sopivaksi. Tiheät kiharakaaret estävät lämpöä karkaamasta pois ja saat nauttia luonnon juuri sinulle luomasta lämmöntunteesta.

Mohairhuopa on kaunis ja tyylikäs sisustuselementti kotona ja mökillä. Mohairvillainen hartiahuivi lämmittää niskaa ja hartioita ja tuo piristystä ja väriä pimeimpäänkin päivään.

Valitse oma herkkusävysi peitolle tai huiville.

Tiedustelut ja tilaukset contact@augustdesign.fi
Tilaustuotteiden valmistusaika on 1 - 6 viikkoa.

Tiedustele myös valmiina olevia tuotteita.


Elina Tommila