Muodonmuutos @Doorie

Olemme aiemmin katsoneet hyvin vähän telkkua eikä meillä ole näin ollut oikeastaan tarvetta panostaa TV:n katselun ympärille. Olohuoneessa sohva on ollut päätarkoituksessaan seurustelua ja istahtamista varten ja TV on ollut siinä vierellä useimmiten ‘koristeena’. Nyt kun lapset nykyään antavat meille vanhemmille iltaisin hetken enemmän aikaa rentoutua yhdessä, päätimme irrotella ja hankimme uuden TV:n aiemman jo reilu 10 vuotta vanhan tilalle. Jep, tosi on. Uusi TV onkin ollut mieluinen ja vielä sen saloista jaksetaan innostua. Se kymmenen vuotta vanha telkku ei tarjoillut paljoakaan vaihtoehtoja. Nyt menee usein pläräämiseksi, tuntuu että katsomaan keskittymisestä ei välillä tule mitään kun vaihtoehtoja on niin paljon. Tulee valinnan vaikeus. Perheemme mukavaksi tavaksi on nyt muodostunut viettää perjantaisin yhteistä leffailtaa, nyt lokakuusta alkaen vietämme yhteisiä Vain elämää-iltoja.

Kun muutimme uuteen kotiin toimme vanhasta kodista mukanamme TV tasoksi IKEAn valkoisen Bestå-lipaston. Näitä nostimme seinälle kaksi, jolloin kokonaisuuden leveydeksi tuli juuri tilaan sopiva 2400mm. Valkoinen toimi hyvin, sillä se oli seinää vasten huomaamaton eikä näin telkkukaan ottanut sen suurempaa roolia lipaston päällä.


Uuden telkun myötä tuli tarve päivittää myös TV taso yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. TV tason ketterä muodonmuutos onnistui näppärästi Doorien peitelevyillä. Valitsin Doorien upeasta valikoimasta mustaksi öljytyt Saarnipuiset viiluovet ja tason. Koska lipastokokonaisuus sisälsi kaksi 1200mm leveää kaksiovista lipastoa, oli tasossa aiemmin sauma lipastojen keskellä. Nyt sauma on kauniisti piilossa sillä uusi Saarnitaso on 2400mm leveä yhtenäinen kaunis pinta. Kokoaminen oli yksinkertaista eikä aikaa kahdelta kulunut kuin lasten ruokailun ajan (jälkiruokineen). TVn taakse kolosimme pienen uran johdoille, muutoin selvisimme porakoneen avustuksella.

Nyt kokonaisuus on match ja leveä lipasto näyttää kauniin pintansa ansiosta tyylikkäältä. Meillä on ruokapöydän vierellä Bestå-lipasto korkeampana ja sen päivitys olisi myös ihana saada jossain kohtaa tehtyä. Doorien sivuilla on kaunis valikoima myös vaaleita sävyjä. Inspiraatiota ja ideoita - Doorie.fi. Ystävällisen asiakaspalvelun kautta saat ovet, peitelevyt, tasot ja vetimet IKEAn Bestå-, Pax- ja Metod-runkojen päälle. Doorie.fi tarjoaa skandinaavisen harmonisen ja tyylikkään valikoima erilaisia pintoja, materiaaleja ja sävyjä. Mielestäni Doorie saa olla reilusti ylpeä innovatiivisesta ideastaan.

Elina Tommila