Olohuoneen uusi ilme

Moni IG tilini seuraaja varmasti on huomannut, että olen jo jonkin aikaa etsinyt olohuoneeseemme mattoa.

Merkittävin kriteeri etsimälleni matolle on ollut sen koko. Suurempaa kaunista mattoa on ollut hankala löytää. En ole osannut ajatella kotiimme yksiväristä mattoa, mutta en ole myöskään löytänyt kaunista kuviointia. Joitakin upeita kohokuvioisia on tullut etsiessä vastaan, mutta hinta ja materiaalin ominaisuudet eivät näissä ole vastanneet toiveitani ja hankinta on jäänyt tekemättä.

Olohuoneessa maton tulee mielestäni olla miellyttävän pehmeä, se ei saa nukata tai itsessään roskastaa. Yksivärinen pinta näyttää helposti likaiselta ja meillä kolmen pienen pojan perheessä rapatessa roiskuu, joten kuviollinen design on valintana varmasti vähän armollisempi kuin yksivärinen.

Nyt olen ihastunut. Löysin @trendcarpet meille juuri sopivan maton, tyylikkään, kauniin, helppohoitoisen ja tilaan oikean kokoisen.

 

”Taverna” ryijymatto on kooltaan 300x400cm ja istuu olohuoneeseemme täydellisesti. Matto on tyyliin sopien mustavalkoinen ja sen epäsymmetrinen design on täyskymppi. Särmää mattoon tuo toisen reunan tiheämpi kuviointi. Se, että maton kuviointi ei ole samanlainen kauttaaltaan tuo mukavan ryhdikkään ja mielenkiintoisen ilmeen kokonaisuuteen.

Laatuvillamatto tämä ei ole, mutta sopii täydellisesti meille tähän hetkeen. Meidän perheessä istuskellaan ja leikitään paljon lattialla. Kuperkeikkoja mahtuu hyvin tekemään useammankin peräkkäin ennen kuin pienimmät tipahtaa maton reunalta. Lyhytnukkainen matto luo tilaan juuri toivottua pehmeyttä ja myös rajaa oleskelutilan viihtyisästi avonaisessa tilassa. Parasta on se, että matto on tilaan sopivan kokoinen. Uskon myös, että valitsemani matto kuluu käytössä kauniisti. Ryijymatoissa kulmat alkavat herkästi rullaantua ylöspäin, tämän ongelman pyrin välttämään nk. kulmavahdeilla, jotka tänään kävin hakemassa.

Nappaa @elovelifestyle IG tililtäni käyttöösi 20% alennuskoodi @trendcarpet - toimitus oli nopea ja ketterä ihan kotiovelle saakka.

 

In collaboration with @trendcarpet / IG

Some of you may notice I have strugled with our livingroom carpet quite a while. Now I finally found a match with this beautiful black and white ‘Taverna’ rug. The size 300x400cm and design are just perfect fit.